• 1
  • 2
  • 3
  • 4

GRYPHON RACING ACADEMY

Private Track day Program at Palm Beach International Raceway (from 1 - 5pm)

(whole track privatly rented exclusively for Gryphon Racing USA)


Arrive 11:30 am
Registration/car set up 11:30 - 12:00 am
Theoretical instructions/track view 12:00 - 12:30 pm
First move in the NA car 12:30 - 13:00 pm
Driving Group 1 Group 2 Group 3
Start up package schedule 3x20min Novice
(no track experience)
Intermediate
(some track experience)
Advanced
(PRO licence)
first laps (20min) 1:00-1:20 pm 1:20-1:40 pm 1:40-2:00 pm
follow-up (20min) 2:00-2:20 pm 2:20-2:40 pm 2:40-3:00 pm
open session (20min) 2:00-3:20 pm 3:20-3:40 pm 3:40-4:00 pm
OPTIONAL SESSION (20min) 4:00-4:20 pm 4:00-4:20 pm 4:00-4:20 pm
OPTIONAL RACE (40min) 4:20-5:00 pm 4:20-5:00 pm 4:20-5:00 pm
Total "upgrade" driving time in the LMP-R1 2 hours 2 hours 2 hours
Total profesional guidance 2 hours 2 hours 2 hours
Price
Start up Package 3x20 min $ 1,290 $ 1,690 $ 1,990
Palm Beach Raceway Exclusive Sign up - 30% OFF Special $ 990 $ 1,190 $ 1,390
OPTIONAL SESSION (20min) $ 290 $ 390 $ 490
OPTIONAL RACE (40min) $ 390 $ 490 $ 590
Hot Laps (TAXI) 3 Laps - Sign up special $ 199 $ 199 $ 199
1 set of new Hankook tires $ 1,750

"Start up Package" includes tires, fuel, transport cost, 2 support technicians on site, catering, profesional guidance
Catering included in price.
Call us at (239) 841-2419 to book a seat!